Trainingen

Communicatievaardigheden, zeg maar de doe-dingen van het communiceren, kun je leren. Theorie is voor de meeste mensen interessant als zij meteen toepasbaar is. Dat is insteek van Ron Vervuurt als hij een training geeft.

Het is vooral een kwestie van doen! Het is een vorm van gedrag en gedrag is veranderbaar. Dat is meteen de kern van zijn boodschap: ‘het gaat niet om wie je bent, maar om wat je doet.’ Wat je doet kun je veranderen, wie je bent mag zo blijven. Goed en fout zijn geen criteria. Het gaat erom wat werkt. In het spectrum van communicatie maak je keuzes. Als het functioneert ga je daarmee door, als het niet functioneert kun je dat veranderen. Op deze manier kun je eindelijk ophouden met jezelf op je kop geven en ga je aan de slag met het constructief veranderen van je gedrag en verbeter je bijvoorbeeld je presentatie, gesprek, telefoontje of de manier waarop je met conflicten omgaat.

Deelnemer: ‘…in verleden vaker deze onderwerpen gehad… echter niet zo boeiend als op deze manier!’


Wil je meer weten over trainingen presentatievaardigheden, gespreksvoering, interviewen, telefoneren, vergaderen, conflict hanteren, onderhandelen, feedback/geweldloze communicatie, waarnemen (registreren interpreteren) vraag vrijblijvend om meer informatie.

Deelnemer: ‘boeiend, goed tempo, interactief, grappig’